Solomon, Damaris & Abigail

solomon Da, zi de zi suntem uimiți de modul în care Dumnezeu lucrează în noi, prin noi, și cu noi, înconjurându-ne cu bunătatea Lui! Ne bucurăm că prin această scrisoare vă putem împărtăși lucrările Lui minunate din viața noastră, ca și familie. Timpul se scurge foarte repede. Se împlinesc doi ani de zile de cînd Dumnezeu ne-a oferit binecuvîntarea Sa și ne-a unit ca și familie. Binecuvîntarea a rămas peste noi așa că am primit în dar, de la El, și pe fetița noastră, Abigail. Cu adevărat suntem binecuvîntați de El! Și acest adevăr îl experimentez zi de zi, atunci când pe stradă, lucrez cu atâția tineri care nu au nici o speranță pentru viața lor, strada fiind, din pespectiva lor, destinul lor. Dar Dumnezeu are un alt mesaj pentru ei. Și mi-a încredințat mie acest mandat, să le vestesc libertatea pe care o pot primi prin acceptarea Fiului Său. Deși sunt conștient de cît de mult îi iubește, sunt copleșit de fiecare data când privesc la modul unic în care se ocupă de fiecare în parte. Da, El se ocupă de fiecare din acești oameni disprețuiți de societate. Încerc, zi de zi, să împletesc vestirea Cuvântului cu fapta.

 

Așa că merg în mijlocul lor, și încerc să-I ajut, ducându-le îmbrăcăminte și mâncare. Sunt uimiți de faptul că există persoane care le pasă de ei. Dar acum au înțeles că mai mult decât aș putea să-mi pese mie ca om, îi pasă Tatălui Ceresc. Nu de puține ori, cînd le povestesc despre El, ochii lor se umplu de lacrimi. Isus este numele care aduce iertare, vindecare, mângaiere, eliberare, viață și multă pace. Știu că Duhul Lui lucrează la inimile lor. Și în astfel de momente realizez cât de binecuvântat sunt să fiu martor al Lui.

 

solomon2

Dumnezeu mi-a deschis și alte uși de vestire a Cuvântului Lui. Pe lângă lucrarea cu oamenii străzii din Arad, El mi-a călăuzit pașii și spre oamenii fără speranță din Timișoara. Îl laud pe El pentru această oportunitate. Lucrarea din Timișoara însă aduce cu ea provocările transportului. Așa că am decis să-I cer Domnul ajutor în această privință, știind că Cel care mi-a binecuvântat viața până acum poate să o facă și de acum înainte, chiar prin dăruirea unei mașini. Rugați-vă împreună cu mine pentru această nevoie. Știu că El nu va întârzia să-mi dea răspuns! Vă mulțumesc pentru susținerea dumneavostră și mă rog ca Tatăl Ceresc să lase binecuvântarea Lui peste viețile dumneavoastre!