Informare cu privire la doi bărbaţi care L-au cunoscut pe Domul Isus Hristos în lucrarea God’s Family

Unl dintre ei se numeşte Scutaru Gheorghe, iar celălalt Rebei Dorin.

    Scutaru Nicolae Gheorghe are vârsta de 43 de ani şi a fost luat în evidență în cadrul asociației God’s Familly în data de 05.10.2011. Înainte de încadrarea în programul God’s Family a locuit în stradă 13 ani în cadrul unui anturaj defectuos, fiind împătimit puternic de diferite patimi precum: tutunul, hoţia şi consumul excesiv de alcool.  I s-a recomandat sa-si asume toate greselile din trecut, sa le marturiseasca si  sa se pocaiasca de ele, cu credinta ca Isus îi poate da eliberare si iertare. După o perioadă în care a auzit Evanghelia,  a luat hotărârea de  a-L urma pe Hristos din toată inima, fiind eliberat definitiv de viciile menţionate mai sus. După ce a dobândit mai multe cunoştinţe prin intermediul studiului şi a consilierii, şi-a exprimat dorinta de a încheia un legamant în apa botezului.

    Rebei Dorin a fost luat în evidenţa asociaţiei la data de 08.02.2013. Are vârsta de 41 de ani din care a stat pe stradă aproximativ 8 ani, ducînd o viaţă murdară în beţii şi chefuri, împreună cu tot felul de oameni dubioşi. Chiar părinţii şi sora lui l-au dat afară din garsoniera  în care locuia pentru acumularea de datorii foarte mari prin neplata facturilor curente şi pentru permanentele reclamaţii ale vecinilor. Dumnezeu i-a schimbat inima acestui om, iar sora lui când l-a revăzut după ani de zile a insistat să vină să cunoască  locul ce l-a făcut pe fratele ei să devină un alt om. I-am explicat atunci acelei femei extrem de impresionate, că nu locul, nici persoanele, ci Domnul Isus este Acela ce  i-a schimbat viaţa fratelui său. A rămas marcată şi cred că Dumnezeu a şi început să lucreze în dreptul ei.

În data de 16.03.2014, aceşti doi bărbaţi au marturisit credinţa lor în apa botezului.

Ne rugăm Domnului să-i crească şi să-i folosească spre slava lui şi asemenea lor să schimbe şi inimile altora, iar nouă, celor chemaţi să slujim în această lucrare , să ne dea ungerea sfăntă şi proaspătă de care avem trebuinţă în fiecare zi. Vă îndemn din toată inima pe toţi aceia care citiţi acest scurt mesaj, să vă rugaţi împreună cu noi.

Domnul să vă binecuvânteze!

Magi Tudora, God’s Family Buzău România