‘’La inceput Dumnezeu’’ sint primele cuvinte din Biblie, si aceste cuvinte exprima si modul cum si-a inceput existenta misiunea God’s Family. Dumnezeu m-a cercetat in anul 2000, atunci cind fratele meu Valentin a trecut in vesnicie la varsta de 24 ani. Am inteles mai bine ca sint trecator, si am cautat sa aflu care este voia Domnului pentru viata mea. Dupa o perioada de citiva ani in care Dumnezeu ne-a vorbit in multe feluri, si in multe randuri cu privire la planul Lui de a fi lucratori impreuna cu El in Romania pentru extinderea Imparatiei Sale, a luat fiinta Misiunea „God’s Family Inc.”

Scopul principal al acestei misiuni este sa raspandeasca dragostea lui Dumnezeu, si sa faca sa lumineze lumina Evangheliei Domnului Isus Hristos in acele inimi in care pacatul si intunericul acestei lumi au lasat urme adanci. Acel ce este Tatal orfanilor, ne-a calauzit prin Duhul Sfint sa venim in ajutorul acestor “foarte neinsemnati frati ai nostri”, si anume in ajutorul copiilor strazii, tinerilor abandonati si tuturor celor parasiti de familie si societate. (Psalm 68:5,6).

“Căci Domnul, Dumnezeul vostru, este Dumnezeul dumnezeilor, Domnul domnilor, Dumnezeul cel mare, puternic şi înfricoşat, care nu caută la faţa oamenilor şi nu primeşte daruri; care face dreptate orfanului şi văduvei, care iubeşte pe străin şi-i dă hrană şi îmbrăcăminte.” Deut. 10:17,18

In Mai 2003 am plecat in Romania pentru prima data, si in cautarea sufletelor pierdute a trebuit sa cobor in canalizari si adaposturi subterane, unde am intilnit o alta lume…

Prin intermediul acestui website va invitam sa patrundeti alaturi de noi in lumea lipsita de speranta a drogurilor, prostitutiei si a vietii traita la extrema, pentru a realiza in cele din urma ca nu exista intuneric prea adinc, nu exista disperare prea mare pe care Evanghelia lui Isus Christos sa nu o transforme in izvoare de viata.

Catalin Carp


Din 2003 pina in 2006, slujitorii din misiunea God’s Family au mers pe strazi si in adaposturi subterane la toti cei in nevoie, ducindu-le atat Vestea Buna a Evangheliei cat si hrana, imbracaminte, medicamente, etc.

In anul 2006, cu ajutorul lui Dumnezeu s-a inceput constructia unei cladiri in care sa-i putem primi pe cei fara adapost. In 2007 a fost terminata cladirea, si am primit prima serie de tineri de pe strazi.

De atunci si pina astazi, aceasta cladire a fost locuinta a peste 100 de persoane. Unii dintre ei au fost nascuti din nou, botezati in apa, si si-au intemeiat o familie. Acum isi intretin singuri familiile lucrand cinstit si fiind exemple in societate. Doua familii s-au mutat in Anglia, iar una in Austria.

Dumnezeu i-a chemat pe altii la slujire, si astfel avem trei tineri care au trecut prin scoli biblice, iar astazi predica Evanghelia Domnului Isus. Acolo in cladirea misiunii God’s Family este atelierul in care Dumnezeu prelucreaza aceste suflete, si le aduce la mantuire.

Avem un program destul de strict care are la baza Cuvintul lui Dumnezeu si Rugaciunea. De asemenea in acest program este si un timp destinat muncii, pentru a-i ajuta sa devina responsabili. In acest proces de transformare a celor ce locuiesc pentru o vreme la cladirea misiunii God’s Family, este nevoie de slujitori dedicati care sa le arate dragoste si sa aiba rabdare cu aceste suflete, pentru a putea fi cistigate pentru Hristos.

In prezent, echipa de slujitori de la God’s Family, este compusa din urmatorii:

  • Catalin Carp
  • Solomon Ioachim
  • Nitu Ioan
  • Manea Adrian
  • Catalin Necolau
  • Nitu Abigail (Bucatarie/Administratie)

Fratele Solomon lucreaza zilnic cu cei de pe strazile din Arad, iar Catalin Necolau lucreaza zilnc cu cei de pe strazile Brasovului.

Andrei_1280x853Alaturi de cei mentionati, doresc sa adaug si pe fratele Andrei Chioibasu care a slujit in mod direct la God’s Family intre anii 2003 – 2008. In prezent locuieste cu familia in Statele Unite si reprezinta misiunea acolo.