Dragii nostri,
Fiti binecuvintati in 2016! Multumim lui Dumnezeu care ne-a dat harul sa intram intr-un an nou, si posibilitatea de a fi lucratori impreuna cu el si in acest an. Va voi prezenta o marturie a puterii Evangheliei care lucreaza si astazi si aduce oameni din intuneric la lumina, din moarte la viata. Toti din Buzau il cunosc sub porecla (nickname) Decebal. Unul care a facut parte din clanul MACELARU, o banda care era recunoscuta in lumea interlopa din Buzau; seful acestei bande este fratele de trup al lui Decebal, si este cunoscut sub porecla Vanghele. Pe Decebal il cunosc de cind s-a intors la Domnul fratele Ion Oprea, primul rod de la God’s Family.

 

Ion s-a casatorit cu Cristina, care este verisoara lui Decebal. La nunta lor a venit si Decebal, si apoi a continuat sa vina la biserica lunar, insa doar ca musafir. Am vorbit de multe ori cu el si l-am indemnat la pocainta, insa el mi-a spus ca nu poate sa-si paraseasca clanul, si mi-a spus ca are multi dusmani, intrucit el a batut si inselat pe multi. In urmatoarele randuri am sa va prezint opinia publica a celor din Buzau, cu privire la acest clan mafiot:

 

Clanul Măcelaru trafica minore pentru prostituţie Membrii clanului Măcelaru au făcut „legea” printre interlopii Buzăului, timp de aproape două decenii. Aceştia şi-au îngroşat averea, simbolizată de palatul cu turnuleţe de lângă fosta piaţă Săracă, din traficul de carne vie, căruia îi picau victime chiar şi minore. În toamna anului 2010, au ajuns în faţa instanţei pentru trafic de persoane minore şi pentru proxenetism capul clanului, interlopul Liviu Andronache, zis Vanghele, dar şi soţia sa, Timişoara, una dintre fiicele interlopului, Aida Andronache, dar şi pe Ciprian Durac şi Felix Boceanu, ambii rude cu Vanghele. Liderul clanului s-a ales cu 7 ani de închisoare, iar Felix Boceanu, pe care magistraţii l-au condamnat atât pentru trafic de persoane minore, cât şi pentru proxenetism, la 5 ani de închisoare. Ceilalţi inculpaţi din dosar au primit pedepse diferite pentru proxenetism. Ciprian Durac, nepotul lui Vanghele, aflat atunci în Penitenciarul Mândreşti după o altă condamnare, a mai primit o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni, iar soţia interlopului buzoian şi fiica acestuia, Aida, au fost condamnate la pedepse cu închisoarea, cu suspendare. Magistraţii au dispus, totodată, confiscarea sumelor găsite de poliţişti în momentul descinderilor la locuinţele membrilor reţelei. Este vorba despre o sumă totală de aproape 50.000 de euro care nu a putut fi justificată şi care se presupune că fusese obţinută din traficul de persoane şi proxenetism.

 

Mai jos puteti vedea o pagina din ziarul local din Buzau care prezinta evenimente legate de clanul Macelaru, din care a facut parte si Decebal:

 

macelaru1 macelaru2

 

Si aveti si un video intitulat INTERLOPI DUPA GRATII, realizat de televiziunea romana: http://www.primatv.ro/stiri-focus/interlopi-dupa-gratii.html

interlopi dupa gratii

 

Decebal si sotia lui, impreuna cu cei trei copilasi, sunt pe punctul de a fi aruncati in strada din casa care apartine tatalui lui Decebal, si care este impotriva lor fiindca s-au pocait si-i ameninta incontinuu. Au nevoie de o locuinta, si asteapta indurarea lui Dumnezeu.

 

Puteti urmari marturia lui Decebal pe youtube:

 

 

 

Cu dragoste frateasca,
Catalin Carp