Tot aşa, vă spun că va fi mai multă bucurie în cer pentru un singur păcătos care se pocăieşte, decât pentru nouăzeci şi nouă de oameni neprihăniţi, care n-au nevoie de pocăinţă.   Luca 15:7

Dragii nostri,

Va trimitem aceasta informare pentru ca sa va bucurati impreuna cu noi de biruinta Domnului nostru Isus Hristos.  Jertfa Lui aduce si astazi suflete la mantuire, iar dragostea Lui ne strange in Imparatia Sa.

La God’s Family, in aceasta luna, Dumnezeu a mai adaugat la numarul celor mantuiti si pe fr. Eduard, care a marturisit credinta Sa in Domnul Isus, in apa botezului. Sa continuam sa ne rugam pentru el, ca sa creasca spiritual. Va trimit citeva poze, si o prezentare scurta a intoarcerii lui Edi, trimisa de fr. Magi.

Cu dragoste frateasca,

 

Catalin Carp

 

 

Căci Domnul, Dumnezeul vostru, este Dumnezeul dumnezeilor, Domnul domnilor, Dumnezeul cel mare, puternic şi înfricoşat, care nu caută la faţa oamenilor şi nu primeşte daruri; care face dreptate orfanului şi văduvei, care iubeşte pe străin şi-i dă hrană şi îmbrăcăminte.  Deut. 10:17

 

gf8

 

gf9

 

gf10

 


 

stoicaeduardStoica Eduard are 40 de ani si este in lucrarea God’s Family din 23.10.2014. A avut o viata dificila in care nu a stiut ce inseamna dragostea parinteasca, fiind crescut la orfelinat desi ambii parinti erau in viata. A locuit (daca se poate spune asa) pe strada o perioada de aproximativ 6 ani, dormind pe iarba sub cerul liber, sub balcoane de blocuri sau in case parasite si traind din mila oamenilor, vandut fier vechi sau furat. De 2 ori a facut inchisoatre pentru furt. A venit o zi cand, privind la falimentul vietii sale, s-a hotarat sa faca ceva, dar nu stia ce si cum.

Dumnezeu, in bunatatea Sa, i-a indrumat pasii catre God’s Family, printr-un frate care l-a intalnit pe strazile orasului Brasov. La numai o luna de la venirea sa in lucrare a fost cercetat de Duhul Domnului, ridicand o mana catre cer si predandu-si viata in bratul lui Isus. Dupa cateva luni am vazut lucrarea nasterii din nou in inima lui si, la solicitarea sa, a fost acceptat in programul de cateheza. A participat la mai multe staruinte pentru primirea botezului cu Duhul Sfant, chiar inainte de a incheia legamant cu Domnul, dovedind o sete reala de Dumnezeu si o dorinta sincera de a-L urma.

Pe data de 06.12.2015 a intrat in apa botezului marturisind credinta sa in Domnul Isus Hristos. Credem ca, desi nu este un om perfect, marturisirea aceasta este in adevar sincera, observandu-se cu claritate lucrarea Duhului Sfant in el si ravna sa pentru Domnul. Este abia la inceput, este prunc in Hristos si are nevoie de intelepciune in intelegerea voii lui Dumnezeu si putere in trairea ei. De aceea va cerem si dumneavostra , celor ce sprijiniti lucrarea aceasta , sa-l sustineti in rugaciune. Va marturisesc ca am mai avut un motiv sa va scriu aceste cateva ganduri si anume – sa va bucurati impreuna cu noi si cu intreg cerul de inca un suflet salvat de Isus.

Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va rasplateasca osteneala.

Magi Tudora

Supraveghetor lucrare God’s Family Buzau