Dragi frati si surori va salutam cu salutari sfinte, de aici din Romania.

 

Cu ajutorul lui Dumnezeu au trecut aproximativ cinci luni de zile de cand Dumnezeu m-a binecuvantat cu o sotie minunata si cu o familie binecuvantata, dar totodata mi-a dat harul de a-l sluji in lucrarea Lui in zona Aradului, impreuna cu alta familie, Catalin Nica si Nina, avand ca scop salvarea tuturor oamenilor, indiferent de religie, rasa sau etnie si cautand sa-L reprezentam pe Isus Hristos ca Domn si Mantuitor in randul celor care sunt numiti oamenii strazii, boschetari sau homeless – cei pe care oamenii ii intalnesc zilnic ranindu-i prin indiferenta lor .

 

Ne bucuram din inima sa va inpartasim cateva experiente ce le intalnim zilnic in aceasta lucrare, chiar daca la prima impresie pare o lucrare destul de grea si uneori oamenilor le este greu sa-si imagineze ca astfel de oameni pot fi transformati. Ceea ce putem sa va spunem este ca Dumnezeu lucreaza intr-un mod miraculos la inima unora de pe strada. A lucrat cu semne si minuni atat in dreptul meu cat si a lui Catalin, iar lucrul acesta il folosim ca marturie atunci cand avem contacte cu diferiti oameni, demonstandu-le ceea ce poate sa faca Dumnezeu.

 

Datorita trecutului care l-am avut eu si Catalin, ne este foarte usor sa interactionam si sa ne integram intre astfel de persoane datorita experientelor de viata pe care le-am avut.
In fiecare zi mergem la ei sa ii vizitam; casa lor este strada, petrecem timp cu ei si le vorbim din Cuvantul Lui Dumnezeu, le spunem despre trecutul nostru si despre modul cum a lucrat Dumnezeu in viata noastra. Multumim Domnului pentru ca ne-a facut trecere in fata lor, iar noi am devenit prietenii lor.

 

Datorita aurolacului (DROGULUI) nu de putine ori majoritatea isi risca viata facand tot felul de infractiuni, fetele recurg la prostitutie iar cei mai tineri fac bani din cersit. Majoritatea din ei sunt exploatati de acei oameni care nu au nimic in comun cu Dumnezeu. Cu ajutorul lui Dumnezeu le-am dus si noi atunci cand am avut posibilitate, sandwich-uri, haine dar cea mai mare bucurie a lor a fost sa vada ca noi ii consideram oameni normali. Ei sunt obisnuiti sa primeasca una alta de la oameni dar mai putin sunt familiarizati cu acei oameni care petrec timp cu ei, care le asculta problemele, le arata dragoste si le spun lucruri frumoase nu doar lucrurile care le lipsesc…

 

Cu ajutorul Domnului in luna august am reusit sa-l trimitem pe Andrei la Buzau la centrul God’s Family. L-am cunoscut pe strada si ne-am imprietenit cu el, i-am povestit de lucrarea pe care o facem si despre Isus Hristos, cum ne-a transformat vietile si ne-a redat o indentitate noua. El dormea sub cerul liber, avea o poveste trista de viata si se vedeau pe chipul lui multe regrete, a avut o viata grea… a insistat sa-l trimitem la centrul din Buzau unde am fost si noi.

 

Isi dorea din toata inima sa devina un om nou; l-am invitat de cateva ori la biserica impreuna cu noi ia placut, iar Domnul a facut posibila plecarea lui la Buzau la centru. Astazi Andrei si-a predat viata in mainile Domnului si urmeaza sa faca un legamant in apa botezului. Cu ajutorul lui Dumnezeu ne pregatim sa mai trimitem o persoana – numele lui este Gimi, a crescut pe strada de mic copil iar in prezent are 35 de ani. Ne cunoastem cu el de aproximativ o luna de zile si i-am impartasit experientele noaste de viata ce le-am avut pana sa-l cunoastem pe Dumnzeu, dar si experintele si binecuvantarile de care am avut parte de cand ne-am predat viata in mainile Domnului. E hotarat sa-si schimbe viata si sa lase trecutul in urma, devenind alt om, iar pentru lucrul acesta are nevoie de multa rugaciune. Dar totodata avem si noi nevoie de rugaciune pentru a fi plini de Duhul Sfant in lucrarea pe care o facem.

 

Cu ocazia Nasterii Domnului Isus dorim sa le aratam celor de pe strada dragostea Mantuitorului, oferindu-le o masa calda si un program de evanghelizare; pentru ca lucrul acesta sa fie infaptuit, avem de nevoi de rugaciune, de sustinere si de suport financiar – ceea ce inseamna suma de 350 de dolari – bani ce ne ajuta sa le redam zambetul pe buze celor ce sunt lipsiti de orice speranta, dar totodata cuvantul lui Dumnezeu inainteaza iar Imparatia creste. Numarul celor de pe strada este de 65 de persoane.

 

Multumin din inima tuturor persoanelor care ne poarta in rugaciune si care sunt parte cu noi in aceasta lucrare. Datorita rugaciunilor facute cu credinta si datorita interventiilor oamenilor lui Dumnezeu, oameni sunt salvati si recuperati.

 

Dumnezeu sa va binecuvinteze.

 

„Căci Dumnezeu este Acela care lucrează în voi, şi vă dă, după plăcerea Lui, şi voinţa şi înfăptuirea.”  Filipeni 2:13

 

Rugativa pentru noi pentru protectie spirituala, simtim in fiecare zi atacurile celui rau care incearca sa ne descurajeze.

 

Cu multa dragoste in Hristos,

 

Solomon Ioachim si Nica Catalin