Dragi frati si surori, iubiti colaboratori ai misiunii God’s Family!

 

 “Slava lui Dumnezeu in locurile prea inalte, si pace pe pamant intre oamenii placuti Lui.” Luca 2:14

 

Acum, cand anul se sfarseste putem spune cu bucurie – Eben-Ezer!  Multumim lui Dumnezeu care pana aici ne-a ajutat, si va multumim si voua care v-ati rugat pentru noi!

Cu ajutorul Domnului am ajuns impreuna cu familia in Romania, in luna Septembrie, dupa o calatorie lunga si obositoare cu trei escale, care s-a incheiat cu bine. Fratii ne-au luat de la aeroport si am pornit spre Buzau, fericiti ca am ajuns la destinatie. A doua zi era duminica, si am mers sa ne inchinam Domnului impreuna cu biserica din Buzau, unde am fost primiti cu multa dragoste.

Apoi a urmat o perioada de de mutare a lucrurilor personale aduse din America, in satul Badeni, la 30 km de Buzau, unde locuim in prezent.  Am cumparat toata mobila necesara in casa, si ne-am pregatit pentru iarna, aprovizionindu-ne cu lemne.

La Centrul de misiune God’s Family, echipa de slujire s-a bucurat ca ne-am intors in mijlocul lor, si impreuna ne-am unit pentru a cauta pe Domnul cu post si rugaciune pe tot parcursul lunii Noiembrie. Am cerut o calauzire mai clara in lucrare si o noua umplere cu Duhul Sfant, pentru ca astfel Dumnezeu sa aduca la mantuire cat mai multe suflete pierdute.

 

Lucrarea echipei de misiune de la God’s Family continua sa se desfasoare pe doua fronturi, si anume:

  • in mediul stradal

 

  • in Centrul de misiune GF

 

 


 

Fratele Adrian si fratele Solomon continua sa caute persoanele abandonate, fara adapost in orasele Arad, Bucuresti, Brasov,  etc.

 

 


 

In Arad a fost initiat un proiect numit ‘’Un sac de dormit pentru un om neincalzit’’ iar Solomon impreuna cu alti frati din oras distribuie saci de dormit, paturi si manusi, tuturor celor ce au nevoie in acest sezon friguros. Pe sacii de dormit este inscriptionat un verset din Scriptura, numele misiunii God’s Family, si un numar de contact pentru cei ce vor sa iasa din mediul stradal si sa ajunga la Centrul de misiune din Buzau.

 

 

 

 


Florin si Vasile sunt doi tineri care au crescut pe strada de la sapte ani, iar acum la o varsta de aproximativ 30 de ani, au venit la Centrul God’s Family pentru a fi ajutati. I-am inconjurat cu dragoste, am postit si ne-am rugat pentru ei, insa dupa o perioada de timp datorita dependentei lor de droguri, tigari si celelalte vicii de care erau robiti, au plecat inapoi pe strazi. Lupta pentru sufletele lor este mare, iar diavolul care i-a inrobit nu renunta usor.  Avem nevoie de ajutorul vostru in rugaciune pentru salvarea celor pierduti.

 


 

La Centrul de misiune, ne ocupam atit de nevoile lor sufletesti cat si de cele trupesti, si avem un program zilnic la care ei participa. In acest program punem accentul pe studierea Cuvintului lui Dumnezeu si rugaciune, fiindca numai astfel Duhul lui Dumnezeu poate schimba si produce nasterea din nou in vietile ruinate de pacate. Trei dintre cei de care ne ocupam si-au exprimat dorinta de a fi botezati in apa, si va rog sa mijlociti inaintea Tatalui ceresc pentru Vily, Marius si Adi.

 

 


In zona Buzaului, secerisul este mare iar lucratorii sunt putini, asa ca la scurt timp dupa ce am ajuns in Romania, am fost solicitat sa accept responsabilitatea de a ma ocupa de doua biserici din judet. Una este in localitatea Stancesti, situata la aproximativ 20 km de orasul Buzau, unde nu exista biserica evanghelica. Acolo, s-a mutat fratele Adrian Marcu si cu ajutorul lui Dumnezeu a fost pregatita o casa de rugaciune, care a fost inaugurata in noiembrie.

 

 

 

La deschidere ne-am bucurat sa avem impreuna cu noi la inchinare pe Primarul si Viceprimarul localitatii. Saptamanal, la fiecare serviciul divin avem cu noi oameni din sat pentru care ne rugam ca Dumnezeu sa-i mantuiasca. Sotia mea s-a intalnit de citeva ori cu copii din zona si i-a invatat din Cuvantul lui Dumnezeu, nadajduind ca acesti copii vor duce Vestea Buna si parintilor lor.

 

 


 

Cea de a doua biserica de care ma ocup este in comuna Magura, la aproximativ 45 Km de orasul Buzau.  Acolo s-au intors la Domnul doua familii cunoscute in localitate pentru faptele rele in care traiau. Dumnezeu a schimbat radical aceste familii, si astazi ei formeaza biserica din Magura, care raspindeste lumina Domnului Isus Hristos. Mergem saptaminal sa ne inchinam Domnului impreuna cu ei, si sa ne rugam pentru mantuirea sufletelor din acea zona.

 

 


 

Cu ocazia sarbatorii Nasterii Domnului Isus, ne-am gandit ca este un prilej potrivit pentru a intra in casele oamenilor cu Cuvantul lui Dumnezeu, si cu alimente pentru cei saraci.

 

 

 

 

Dumnezeu ne-a binecuvintat sa putem intra in aproximativ 40 de case, in Stancesti si Magura, cele doua localitati unde slujesc. Duhul lui Dumnezeu a atins inimile oamenilor, care au cerut sa ne rugam pentru nevoile lor, iar unii au spus ca doresc sa-l primeasca pe Domnul Isus ca Domn si Mantuitor.

Slavit sa fie Dumnezeu!

 

 

 

 

 


 

In perioada care a trecut, am fost solicitat sa slujesc si in alte biserici din afara judetului Buzau, si cu ajutorul lui Dumnezeu am predicat Evanghelia in Mizil, Tirgu-Jiu, Prahova si Hateg.  Domnul sa fie laudat si binecuvintat!

 

 

 


 

Multumesc tuturor celor care s-au rugat pentru noi, si ne-au ajutat. Dumnezeu sa va rasplateasca pe deplin, iar pentru anul in care intram va binecuvantam!

«Domnul să te binecuvânteze şi să te păzească!

  Domnul să facă să lumineze  Faţa Lui peste tine şi să Se îndure de tine!

  Domnul să-Şi înalţe Faţa peste tine şi să-ţi dea pacea!»

                                                                    Numeri 6:24-26

«Încununezi anul cu bunătăţile Tale şi paşii Tăi varsă belşugul.»

                                                                    Ps 65:11

 

Dorim ca Dumnezeu sa va incununeze Noul An cu Bunatatile Lui si Prezenta Lui sa umple din belsug vietile voastre! La multi ani!

Familia Carp

 

 


 

Daca doriti sa ne contactati, va stam la dispozitie:

 

 

God’s Family Mission

Adresa in US: 18205 University Park Dr. Livonia, MI 48152

Adresa in RomaniaSoseaua Spatarului, Nr.30, Buzau

Telefon US: 800-331-2730

Telefon Romania:

Catalin: 0728-848-568   Estera: 0761-070-841

Email: [email protected]

Web: www.godsfamilyinc.com