CAM00005A trecut ceva timp de cand nu v-am trimis instiintari despre lucrarea din Arad. In fiecare zi merg printre oamenii strazii, unde cu ajutorul Domnului le duc mancare si imbracaminte de la diferiti frati si surori din biserica. Iar prin intermediul acestor binefaceri si cuvantul lui Dumnezeu este propovaduit.

 

CAM00925

In fiecare zi uitandu-ma la toate binecuvantarile ce le-am primit din mana Domnului, realizez ca exista printre noi oameni care par total desprinsi din alta lume. Oameni care s-au oprit din alergarea lor, din goana dupa „mai mult si mai bine” si au ales ca si mod de supravetuire strada. O multime de oameni  traiesc pe strada si in canale, multi dintre ei aproape ca n-au nici o sansa de schimbare dupa gandirea noastra. Multi dintre ei viseaza la o viata mai buna departe de droguri, boli, mizerie si saracie.

 

 

CAM00935Dupa aproape trei ani de zile de cand merg printre oamenii strazii, realizez ca nevoia principala de care au nevoie acesti oameni este de fapt rugaciune si post deoarece impotrivirile diavolului sunt vizibile in viata lor, cat si in dreptul familiei mele.

 

CAM00927

 

Rugati-va pentru urmatoarele cauze va rog:

  • Pentru o inima plina de compasiune si dragoste fata de oamenii strazii
  • Calauzrea Duhului Sfant
  • Cuvantul lui Dumnezeu sa fie insotit de semne si minuni
  • Protectie fizica si spirituala

 

Fr. Solomon