Harul și Pacea Domnului Isus Hristos să vă fie înmulțite!

Dragii noștri frați și surori,

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru voi toți și sunt recunoscător pentru partea pe care o luați la inaintarea lucrării lui Dumnezeu aici în Buzău, la Centrul de misiune God’s Family. Vrem să împărtășim cu voi bucuria noastră, căci încă doi tineri de la Centrul GF, au încheiat legământul cu Dumnezeu, mărturisind credinta lor în apa botezului. Andrei și Vlad au crescut la orfelinat și au avut o copilărie marcată de abuzuri, iar urmarea a fost o tinerețe plină de păcate de tot felul.

Andrei a fost dependent de droguri 14 ani și Domnul Isus l-a eliberat. Vlad a fost alcoolic și a trecut prin spitale de psihiatrie și a fost pe medicamente. De cînd a venit la Centru nu a mai luat medicamente și Domnul l-a eliberat și de viciul alcolului.

Ne-a bucurat să avem împreună cu noi la botez, și pe fratele Vasile Antemie și echipa de misiune din Statele Unite. Domnul a lucrat prin fratele Antemie și echipa de misiune, cu ocazia evanghelizării organizate la restaurantul/Hotel din satul Istrița de Jos. Trei bărbați care au ascultat Evanghelia, s-au hotărât să urmeze pe Domnul, și de atunci vin la biserică la fiecare serviciu divin. Lăudat să fie Dumnezeul nostru care și astăzi lucrează minunat!

Vă rugăm să continuați să susțineți lucrarea Domnului prin misiunea God’s Family.

2 Cronici 15:7 „voi dar întăriţi-vă și nu lăsaţi să vă slăbească mâinile, căci faptele voastre vor avea o răsplată.”

 

Catalin Carp